ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ

 

 

 

ΠΑΡΕΛΑΣΗ

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


 

Ανακοίνωση:

  ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ   

      Την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων έκοψε βασιλόπιτες για τους μαθητές του κάθε τμήματος του σχολείου.

   Την Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013, στις 6:00΄μ.μ. πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Έγινε συζήτηση για θέματα που απασχολούν τους γονείς και για τις δράσεις του Συλλόγου έως τη λήξη του σχολικού έτους 2012-2013, οι οποίες θα γνωστοποιηθούν στα μέλη προσεχώς.

      Ευχαριστούμε όλες τις μαμάδες που έφτιαξαν τις βασιλόπιτες και αυτές που συμμετείχαν στη διαδικασία κοπής!

     Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012, το απόγευμα.

Πλήθος κόσμου, μαθητές και γονείς παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και χαρά στο Α΄ Μέρος της Γιορτής τη «Θεατρική Παράσταση» των μαθητών, που συμμετέχουν στο «Τμήμα Θεατρικού Παιχνιδιού» που λειτουργεί στα πλαίσια του Προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης των παιδιών του Δήμου Κορινθίων, υπό την καθοδήγηση της κας Γωγώς Ξανθάκη, ηθοποιού και υπεύθυνης διδασκαλίας.   Τα παιδιά μας ενθουσίασαν με τις απαγγελίες τους, την υποκριτική τους ικανότητα και μας θύμισαν με έναν μαγευτικό τρόπο το «Πνεύμα των Χριστουγέννων»!

Στο Β΄ Μέρος της Γιορτής λειτούργησε «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ» με δημιουργίες όλων των μαθητών του σχολείου. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου και καθοδήγηση της γραμματέως μας τα παιδιά κατασκεύασαν υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά, ημερολόγια, στεφάνια και κεριά βιώνοντας μέσα από αυτήν τη διαδικασία τη χαρά της δημιουργίας, το αποτέλεσμα της οποίας θαυμάσαμε όλοι μας.

Επακολούθησαν κεράσματα από τους γονείς - μέλη του Συλλόγου, μουσική και πολύς χορός για μικρούς και μεγάλους!

Ήταν μία «ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» των παιδιών μας και «ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ»!

Ευχόμαστε ολόψυχα πέραν από την εκπαιδευτική διαδικασία που εξελίσσεται αθόρυβα και αποδίδει καρπούς στο σχολείο μας να έχουμε συχνά τη δυνατότητα να θαυμάζουμε το αποτέλεσμα της δημιουργικής προσπάθειας των παιδιών μας, που ενθαρρύνει την αφοσίωσή τους σε υψηλούς στόχους, δημιουργεί καλά πρότυπα, εμπνέει αξίες και ενδυναμώνει την αισιοδοξία τους.

Ευχαριστούμε το Διευθυντή του Σχολείου και όλους τους γονείς που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της υπέροχης γιορτής κι ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  Ε΄ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΓΙΟΡΤΕΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ  Ή ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη & Κολιάτσου

Τηλ/Fax 2741022321

e-mail : mail@1dim-korinth.kor.sch.gr

Διευθύντρια: Ζαντρίμα Μαρία (2023-2024)

fterugismata

logo-syllogos-didask

koin-front-web

Στον Ενήλικα αναγνώστη λέτε:
"Η συναναστροφή με τα παιδιά μας κουράζει"
Έχετε δίκιο. Προσθέτετε:
"Γιατί πρέπει να χαμηλώνουμε στο επίπεδο τους, να σκύβουμε, να διπλωνόμαστε, να καμπουριάζουμε, να γινόμαστε μικροί".
Σε αυτό το σημείο δεν έχετε δίκιο. Δεν είναι αυτό που κουράζει περισσότερο.
Είναι κυρίως το γεγονός ότι είμαστε υποχρεωμένοι να σηκωνόμαστε στο ύψος των συναισθημάτων τους. Να τεντωνόμαστε, να υψωνόμαστε στις μύτες των ποδιών μας. Για να μην τα πληγώσουμε.

Januez Korczak

Quand je reviedrai petit