ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Σχολείου μας, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους επισκέφτηκαν τη Βουλή των Ελλήνων και την Εθνική Πινακοθήκη στην Αθήνα.

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας στις 21 Δεκεμβρίου 2012 η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μαθητές του Σχολείου μας. Τις επόμενες μέρες θα αναρτηθούν οι φωτογραφίες και το βίντεο  από τη γιορτή .

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι την  Τετάρτη 19-12-2012 και ώρα 12:00΄  θα δοθούν οι  Έλεγχοι Προόδου Α΄  Τριμήνου του διδακτικού έτους 2012-13 για τις τάξεις Γ΄ , Δ΄ ,  Ε΄  και ΣΤ΄ και θα γίνει ενημέρωση για τις τάξεις Α΄ και Β΄ .         

  Η παραλαβή θα γίνεται από την αίθουσα διδασκαλίας του κάθε τμήματος.

     Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 το πρωί θα γίνει εκκλησιασμός των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου.

    Το απόγευμα της Παρασκευής 21-12-2012 και ώρα 17:00΄ο Σύλλογος Γονέων διοργανώνει τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μαθητές του Σχολείου μας στο χώρο του Σχολείου μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας από 10 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2012 θα συγκεντρώσει τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες του Σχολείου μας. Μπορούμε  να προσφέρουμε ότι επιθυμούμε.            

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ζήσουμε το θαύμα των Χριστουγέννων!

 

  ΧΑΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ

  Άρχισε να λειτουργεί η δανειστική βιβλιοθήκη του Σχολείου μας δανείζοντας τα βιβλία της όλη τη σχολική χρονιά σε μαθητές όλων των τάξεων.

     Τα βιβλία μας διαβάζονται εδώ και χρόνια, περνούν από χέρι σε χέρι, παλιώνουν και καταστρέφονται.

    Η ανανέωση της βιβλιοθήκης μας με καινούρια είναι μια διαδικασία αργή και πολυδάπανη.

    Σκεφτήκαμε να απευθυνθούμε σε εσάς.

Σας καλούμε να μας χαρίσετε ένα βιβλίο που είναι σε καλή κατάσταση, δεν το χρειάζεστε και φυσικά απευθύνεται σε ηλικίες  μαθητών του Δημοτικού Σχολείου.

 

 

 

    Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας επιμορφωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών Προσχολικής Αγωγής από τη Σχολική Σύμβουλο κ. Ζερβοπούλου Ελένη.

   Την  Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012  πραγματοποιήθηκε στο Σχολείo μας επιμορφωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών της Δ΄ τάξης των  Δημοτικών Σχολείων της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Κορινθίας με  θέμα: Παραγωγή γραπτού λόγου.

  Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες στην εκδρομή που πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές του Σχολείου μας.

  Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012  πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου.

  Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012  πραγματοποιήθηκε στο Σχολείo μας επιμορφωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών της Γ΄ τάξης των  Δημοτικών Σχολείων της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Κορινθίας με  θέμα: Παραγωγή γραπτού λόγου.

Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας επιμορφωτική συνάντηση της Σχολικής Συμβούλου κ. Κρέμπς με τους εκπαιδευτικούς της Δ΄ τάξης των Σχολείων της 1ης εκπαιδευτικής περιφέρειας Κορινθίας.

   Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 8:30΄  πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Δ΄ τάξης του Σχολείου μας, η Σχολική γιορτή για τα 39 χρόνια από την εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη & Κολιάτσου

Τηλ/Fax 2741022321

e-mail : mail@1dim-korinth.kor.sch.gr

Διευθύντρια: Ζαντρίμα Μαρία (2023-2024)

fterugismata

logo-syllogos-didask

koin-front-web

Στον Ενήλικα αναγνώστη λέτε:
"Η συναναστροφή με τα παιδιά μας κουράζει"
Έχετε δίκιο. Προσθέτετε:
"Γιατί πρέπει να χαμηλώνουμε στο επίπεδο τους, να σκύβουμε, να διπλωνόμαστε, να καμπουριάζουμε, να γινόμαστε μικροί".
Σε αυτό το σημείο δεν έχετε δίκιο. Δεν είναι αυτό που κουράζει περισσότερο.
Είναι κυρίως το γεγονός ότι είμαστε υποχρεωμένοι να σηκωνόμαστε στο ύψος των συναισθημάτων τους. Να τεντωνόμαστε, να υψωνόμαστε στις μύτες των ποδιών μας. Για να μην τα πληγώσουμε.

Januez Korczak

Quand je reviedrai petit