Σημαντικές Ανακοινώσεις

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ

 

Με την παρούσα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Κορινθίων, κ.Αλέξανδρο Πνευματικό, και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου για την παραχώρηση της χρήσης των χώρων του σχολείου, το Διευθυντή του Σχολείου, Ευάγγελο Ζιάκα, για τη συνδρομή του στη διοργάνωση της βραδιάς, όλο το διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που διοργάνωσαν τη βραδιά, τους γονείς που προσέφεραν τον εξοπλισμό (τέντες/τραπέζια/καρέκλες) και αυτούς που προετοίμασαν τα φαγητά, τις υπεύθυνες καθαριότητας του σχολικού συγκροτήματος, την εφημερίδα «Φωνή της Κορινθίας» για τη δωρεάν καταχώριση της παρούσας ανακοίνωσης και όλους τους χορηγούς, που μας παρείχαν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά.

Με τα έσοδα από την εκδήλωση και τη λαχειοφόρο αγορά καλύφθηκαν τα έξοδα της διοργάνωσης και το κόστος τεσσάρων (4) λεωφορείων που μετέφεραν τα παιδιά του Σχολείου στην Αθήνα, την Τρίτη, 12 Μαρτίου, για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Ο Ιάσονας και η Αργοναυτική Εκστρατεία» σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη.

            Ραντεβού στην επόμενη δράση του Συλλόγου μας.

Κόρινθος, 13 Μαρτίου 2013

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.                         Η Γενική Γραμματέας

     Εύη Κοκκίνου - Κελλάρη                                      Μαρία Γεωργίου

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη & Κολιάτσου

Τηλ/Fax 2741022321

e-mail : mail@1dim-korinth.kor.sch.gr

Διευθύντρια: Αναστασία Γκιόκα (2017-2020)

koin-front-web

Στον Ενήλικα αναγνώστη λέτε:
"Η συναναστροφή με τα παιδιά μας κουράζει"
Έχετε δίκιο. Προσθέτετε:
"Γιατί πρέπει να χαμηλώνουμε στο επίπεδο τους, να σκύβουμε, να διπλωνόμαστε, να καμπουριάζουμε, να γινόμαστε μικροί".
Σε αυτό το σημείο δεν έχετε δίκιο. Δεν είναι αυτό που κουράζει περισσότερο.
Είναι κυρίως το γεγονός ότι είμαστε υποχρεωμένοι να σηκωνόμαστε στο ύψος των συναισθημάτων τους. Να τεντωνόμαστε, να υψωνόμαστε στις μύτες των ποδιών μας. Για να μην τα πληγώσουμε.

Januez Korczak

Quand je reviedrai petit