Καλή Σχολική Χρονιά

kali-sxolxr-300x164-web

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: 1) Λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για τη 2ετή θητεία του, 2) Απαλλαγή μελών απερχόμενου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη, 3) Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου & Ελεγκτικής Επιτροπής, 4) Προγραμματισμός Δράσεων για τη σχολική χρονιά 2013-2014.

 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Στις εκλογές συμμετέχουν (ψηφίζουν & ψηφίζονται) όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Ποσό Ετήσιας Συνδρομής Συλλόγου ανά οικογένεια: 10,00?. 

Αγαπητοί Φίλοι, είναι σημαντικό στους δύσκολους αυτούς καιρούς που ζούμε να είμαστε ενεργοί, παρόντες και συμπαραστάτες στο σχολικό έργο. Για να έχουμε, λοιπόν, φωνή και στους αρμόδιους φορείς (σχολικές επιτροπές, Δήμο, κλπ) θα πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες στη Γενική Συνέλευση, για την επίτευξη απαρτίας.

 Αν δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο την επόμενη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 5:30΄μ.μ..

 

Σας περιμένουμε όλους!

 

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

 

 

koin-front-web

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη & Κολιάτσου

Τηλ/Fax 2741022321

e-mail : mail@1dim-korinth.kor.sch.gr

Διευθύντρια: Αναστασία Γκιόκα (2017-2020)

Στον Ενήλικα αναγνώστη λέτε:
"Η συναναστροφή με τα παιδιά μας κουράζει"
Έχετε δίκιο. Προσθέτετε:
"Γιατί πρέπει να χαμηλώνουμε στο επίπεδο τους, να σκύβουμε, να διπλωνόμαστε, να καμπουριάζουμε, να γινόμαστε μικροί".
Σε αυτό το σημείο δεν έχετε δίκιο. Δεν είναι αυτό που κουράζει περισσότερο.
Είναι κυρίως το γεγονός ότι είμαστε υποχρεωμένοι να σηκωνόμαστε στο ύψος των συναισθημάτων τους. Να τεντωνόμαστε, να υψωνόμαστε στις μύτες των ποδιών μας. Για να μην τα πληγώσουμε.

Januez Korczak

Quand je reviedrai petit